Ειρήνη Σκλήβα: Ξανά στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η πρώην Μις Κόσμος Ειρήνη Σκλήβα πάντα διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτήν. Σε συνέντευξή της στο Tlife πριν λίγα χρόνια, είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της και για το πόσο ευτυχισμένη είναι στην οικογένειά της μεγαλώνοντας την κόρη της!

Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο γάμο της με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Espresso, η καλλονή σήμερα έχει ξανά δικαστήριο με τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να συζητηθούν η νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  που έκανε στις 5 Ιουλίου του 18, με την οποία ζητά την αναστολή εκτέλεσης  προγενέστερης απόφασης.

Το ζευγάρι που πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, έχει προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να επιλύσει τις διαφορές του και ήταν αυτές που κλόνισαν τον επί 16 χρόνια γάμο του. Από το Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική τους διαμάχη όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία για να απαντήσει και εκείνος με τη σειρά του 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Read More

And More