Ειρήνη Στεριανού: Απαντά στα επικριτικά σχόλια ηθοποιών για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά!

Ειρήνη Στεριανού: Απαντά στα επικριτικά σχόλια ηθοποιών για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά! | tlife.gr

Τα ειρωνικά σχόλια του ηθοποιού Θοδωρή Ρωμανίδη προκάλεσε η είδηση πώς η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά. Τα σχόλια που ακολούθησαν από συναδέλφους του κυρίως ήταν όλα επικριτικά για την απόφαση της παραγωγής της σειράς «Θα γίνει της πολυκατοικίας«, που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, να εντάξει στο καστ της την πρώην παίκτρια του «GNTM«.

Η δημοσιογράφος Κλάρα Ασημακοπούλου επικοινώνησε για λογαριασμό της «Espresso» με την Ειρήνη Στεριανού, η οποία χωρίς ίχνος θυμού ή ενόχλησης τοποθετήθηκε επί τους θέματος.

«Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός. Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός. Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών. Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί ρόλοι για όλους» είπε χαρακτηριστικά.

READ more