Ειρήνη Στεριανού: Με ποια παίκτρια του φετινού Survivor ήταν μαζί στα καλλιστεία; (pics)

Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του «Survivor 3» και οι πληροφορίες για τους 12 Ελληνες που θα αντιμετωπίσουν τους ισάριθμους Τούρκους αντιπάλους τους στον στίβο μάχης στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο είναι πολλές.  Η «Espresso» έψαξε το παρελθόν της 23χρονης Δήμητρας Βαμβακούση, ανακαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία ζωής με μεγάλο πόνο και πολλά δάκρυα. Η όμορφη Ελληνίδα μαχήτρια, που έλκει την καταγωγή της από τη Σπάρτη και τη Σαντορίνη, και είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο και πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, έχει βιώσει μια προσωπική τραγωδία.

Όπως αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός της, σε ηλικία 7 ετών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που τη σημάδεψε ως παιδάκι. Αργότερα, όταν είχε πια πατήσει τα 15, «έφυγε» από την ίδια ασθένεια ένας πρώτος ξάδερφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία. Δυστυχώς, το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Πέντε χρόνια μετά ο καρκίνος χτύπησε ξανά, παίρνοντάς της την πιο αγαπημένη φίλη της, ενώ το δράμα της κορυφώθηκε πριν από περίπου έξι μήνες, όταν έχασε και τον πατέρα της από την ίδια ασθένεια.

Η μεγάλη αγάπη της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν πάντοτε ο αθλητισμός. Ξεκίνησε πολύ μικρή κάνοντας ρυθμική γυμναστική, έπειτα πέρασε στην ενόργανη, στον στίβο και στην κολύμβηση. Πήρε δίπλωμα στις καταδύσεις και αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή της στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο έχει υπάρξει και πανελληνιονίκης.

Όταν έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, άρχισε να ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, έχοντας ως στόχο να βγάλει χρήματα για να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το άθλημα που τόσο αγαπά, συνεχίζοντας έτσι τον πρωταθλητισμό. Όμως δούλευε πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και το γεγονός ότι ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια και συντηρεί τον εαυτό της χωρίς βοήθεια.

Η Δήμητρα, η οποία έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή που λατρεύει, συμμετείχε το 2015 στο Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου… τερμάτισε δεύτερη, κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοπόννησος. Αξιοσημείωτο είναι ότι τον πρώτο τίτλο στην ίδια διοργάνωση, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, κέρδισε μια γνώριμή μας από το «Greece’s Next Top Model», η Ειρήνη Στεριανού.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More