Ειρήνη Στεριανού: Παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές με τον νέο σύντροφό της στα μπουζούκια! [pics]

“Ο έρωτας με έρωτα περνάει” λέει το τραγούδι και αυτό φαίνεται πώς έκανε πράξη η Ειρήνη Στεριανού. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, μπορεί να χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης, λίγο πριν φύγει το 2018, ωστόσο, δεν άργησε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Ειρήνη φαίνεται πώς ξεπέρασε γρήγορα τον Μανώλη Κολονέλλο και πλέον έχει βρει τον έρωτα στα μάτι ενός άλλου άντρα. Ο νέος σύντροφός της ακούει στο όνομα Έκτορας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία εκείνον. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν πρόσφατα την πρώτη τους κοινή δημόσιο εμφάνιση, δίνοντας το “παρών” στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το ζευγάρι διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Οι τρυφερές αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά έδωσαν και πήραν, με την Ειρήνη να δείχνει χαλαρή και αδιάφορη για την ύπαρξη των παπαράτσι στον χώρο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More