Είσαι το ταίρι μου: Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν την πιο viral σκηνή της σειράς

Η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες και «κλασικές» κωμωδίες του MEGA.

Η σειρά αγαπήθηκε κατευθείαν από το τηλεοπτικό κοινό ενώ μέχρι και σήμερα που παίζεται σε επανάληψη έχει τους φανατικούς τηλεθεατές του.

Πολλοί από τους ηθοποιούς μάλιστα, χαρακτηρίστηκαν από τους ρόλους τους στη σειρά, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη. Οι δυο ηθοποιοί, από τότε έχουν χτίσει μια δυνατή φιλία ενώ φέτος συμπρωταγωνιστούν μετά από πολλά χρόνια ξανά μαζί στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Μάλιστα με αφορμή τον νέο κύκλο επαναλήψεων της επιτυχημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου» από το Mega, όπου ήταν και η τελευταία τους συνεργασία, οι δύο τράβηξαν ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο αναβιώνουν μια από τις αστείες στιχομυθίες που είχε η τηλεοπτική «Στέλλα» με την τηλεοπτική φίλης της «Τούλα».

Οι δύο πρωταγωνίστριες επέλεξαν τη σκηνή στην οποία η Στέλλα μιλά στην Τούλα για την «αιματηρή» δίαιτά της και το γεγονός ότι έχει φάει μόνο ένα φρούτο από το πρωί, ένα καρπούζι.

Η Στέλλα και η Τούλα ήταν δύο γυναίκες πληθωρικές που όταν βρίσκονταν μαζί διασκέδαζαν χωρίς όρια. Υψιστη διασκέδασή τους φυσικά το φαγητό, ο βασικός ύποπτος για τις καμπύλες τους. Η αχαλίνωτη φαντασία του Λευτέρη Παπαπέτρου έχτισε τους χαρακτήρες δύο γυναικών που στην πραγματική ζωή ίσως να μην παρατηρούσε κανείς, όμως η διορατική του πέννα τις έχριζε πρωταγωνίστριες σε έναν κόσμο του φαίνεσθαι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

Read More

And More