Είσαστε έτοιμοι για το μεγάλο φινάλε της “Ζωής” ;

Ε, ναι, λοιπόν, η μεγάλη στιγμή έφτασε… Εφτασε η μεγάλη στιγμή των αποκαλύψεων… Απόψε πέφτει η αυλαία στην “Ζωή της άλλης” και μαζί της πέφτουν και οι… μάσκες ! Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που μας περιμένουν στον αποψινό επεισόδιο, θα είναι πολλές…

Βέβαια, κι από την άλλη μεριά, πολλά θα είναι και τα ερωτήματα εκείνα που δεν θα βρουν απάντηση, αφού ως γνωστόν η καθημερινή σειρά του Mega θα συνεχιστεί και του χρόνου μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε δεν γίνεται να παρακολουθήσουμε και την αποκάλυψη όλων των μυστικών και την λύση όλων των μυστηρίων !

Ετσι ,λοιπόν, οι τίτλοι του τέλους πέφτουν με τον Φιλίππου να ζητάει από τον Αλέξη να πείσει την Ελπίδα να παρουσιάσει την εκπομπή. Η Βάσω υποψιάζεται ότι ο Ηλίας μπορεί να έχει κάποια εξωσυζυγική σχέση και μιλάει για τις υποψίες της στην Βιβή. Η Ξένια συναντάει τον Πέτρο, αλλά η Κάτια επεμβαίνει και την παίρνει μαζί της, πριν προλάβει ο Πέτρος να πραγματοποιήσει το σχέδιό του. Ο Αλέξης αποφασίζει να κάνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τη Στέλλα… Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να συναντηθούν και της εκφράζει πώς νιώθει για εκείνη.

Η Ντορίτα επιστρέφει στη δουλειά για να ξεχάσει τον πόνο της. Ο Νικόλας την επισκέπτεται και την παρακαλεί να τον συγχωρέσει. Η Ξένια οργανώνει πώς θα καταφέρει να γοητεύσει τον Σήφη. Ο Αλέξης ετοιμάζεται να μιλήσει στη Στέλλα για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα τον μπλοκάρει…

Και μπορεί να έχουμε φτάσει στο φινάλε, όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν… Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί τελευταία στιγμή θα δούμε στην σειρά να εντάσσεται ένα νέο πρόσωπο… Ένα πρόσωπο η παρουσία του οποίου θα επηρεάσει την ζωή όλων των ηρώων. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον ηθοποιό Σταύρο Καραγιάννη, ο οποίος και θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή της χειρουργικής κλινικής, μετά τον άδικο χαμό του Στέφανου, δηλαδή, του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Τον Σταύρο Καραγιάννη θα τον γνωρίσουμε δε, όταν δούμε την «Βάσω» να ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τέλος,αξίζει να σας πω, πως μία από τις σημαντικότερες αποκαλύψεις που θα δούμε να γίνονται στην σειρά από Σεπτέμβρη, είναι πως θα βγει στο φως μετά απο πολλά χρόνια ένα μεγάλο μυστικό που έκρυβε ο «Πέτρος» ,ο άνδρας της «Κάτιας» ,όπως επίσης και το ποια ακριβώς είναι η σχέση του με την «Ξένια» !

Read More

And More