Είσαστε έτοιμοι να… “αμαρτήσετε” και πάλι ;

Είσαστε έτοιμοι να… αμαρτήσετε και πάλι; Είσαστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε για ακόμα μία χρονιά τον πιο τρελό και… αμαρτωλό έρωτα της ελληνικής τηλεόρασης ; Το “Αμάρτημα της μητρός μου” απόψε ανοίγει ξανά αυλαία στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να μας χαρίσει πολλά ακόμη βράδια γεμάτα γέλιο και βεβαίως – βεβαίως και έρωτα !

Το “Αμάρτημα” ,λοιπόν, έρχεται για δεύτερη σεζόν στους δέκτες μας με οκτώ fresh επεισόδια και αν όλα πάνε καλά, οι Αντεννικοί σκέφτονται να προχωρήσουν στην έγκριση άλλων οκτώ επεισοδίων, έτσι ώστε η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα να συνεχιστεί και στο β ΄μισό της σεζόν, δηλαδή, από Γενάρη και μετά.

Το “Αμάρτημα” κάνει πρεμιέρα και μαζί του μας φέρνει και πολλούς guest – έκπληξη, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Μάνο Πίντζη απόψε να κάνουν ποδαρικό, για να ακολουθήσει στην συνέχεια της σειράς και η Εβελίνα Παπούλια, που μετά τους θρυλικούς πια “Δύο Ξένους”, συνεργάζεται ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Οσο για το πως ακριβώς ξεκινά απόψε η σειρά (11.00 μ.μ.) ; Η Έλενα πηγαίνει απροειδοποίητα στο κομμωτήριο, όπου βλέπει τον Στέφανο (Νούλη) να επιμελείται τα μαλλιά της Αντιγόνης. Η Κάτια τότε, για να σώσει την κατάσταση, της εκμυστηρεύεται πως ο Στέφανος διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τη Ματούλα! Η Έλενα το πιστεύει και υπόσχεται στη μητέρα της να μην αποκαλύψει τίποτα στον Απόστολο.

Όμως η τύχη επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια για τον Στέφανο και την Κάτια! Το επόμενο βράδυ, ο Απόστολος και η Τζένη λείπουν από το σπίτι, έτσι ο Στέφανος προσκαλεί την Κάτια. Η ρομαντική βραδιά όμως, σύντομα καταστρέφεται, αφού ο Απόστολος επιστρέφει σπίτι μαζί με την Έλενα και ο δημοσιογράφος Τάσος Ζαρόκωστας που καραδοκεί, μπαίνει κι αυτός στη βίλα. Όλοι μαζί τότε, ανεβαίνουν στο δωμάτιο του Στέφανου… για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται εκεί !


Read More

And More