Είστε έτοιμοι για το τέλος του κόσμου;

21/12/2012, ώρα 12:00 έρχεται το τέλος του κόσμου. Το έχουν προβλέψει οι Μάγιας, λένε κάποιοι. Άλλοι πάλι, γελάνε και πιστεύουν ότι οι Μάγιας άλλο ήθελαν να πουν.

Το σίγουρο είναι πως όλοι περιμένουμε με αγωνία να έρθει η αυριανή μέρα και να δείξουν τα ρολόγια 12:00 ακριβώς. Να δούμε, θα καταστραφεί ή όχι ο κόσμος; «Αν οι Μάγιας μπορούσαν να προβλέψουν το τέλος του κόσμου, θα υπήρξαν ακόμα και δε θα είχαν εξαφανιστεί», είναι ένα από τα τελευταία… πετυχημένα που «κυκλοφορούν» στο internet.
Ποια εικόνα έχετε για το τέλος του κόσμου; Σεισμό τόσο δυνατό που η γη θα καταπίνει τα πάντα όπως βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ; Παλιρροϊκά κύματα να «πνίγουν» χώρες ολόκληρες; Αστραπές, βροντές και άλλα τέτοια;
Θα συμβούν όλα αυτά αύριο στις 12:00. Κι όμως, υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν πως ναι. Και κλείνουν εισιτήρια χωρίς επιστροφή τα δυο χωριά που υποτίθεται πως θα επιβιώσουν, ένα στη νότια Γαλλία και ένα στην Τουρκία, κοντά στην Έφεσο.
Σύμφωνα με ένα από τα προσφιλέστερα τρομολαγνικά σενάρια, η συντέλεια θα επέλθει όταν ο Νιμπίρου, ένας υποτιθέμενος πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος κατευθύνεται απειλητικά προς τη Γη και θα πλησιάσει τόσο πολύ τον πλανήτη που θα προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές.
Από την ενεργοποίηση τεκτονικών ρηγμάτων και την εκδήλωση αλλεπάλληλων καταστροφικών σεισμών στη μετατόπιση του άξονα περιστροφής της Γης και από την αναστροφή του μαγνητικού της πεδίου στον βομβαρδισμό της από γιγάντιους αστεροειδείς.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More