Έκανε έκτρωση και το μωρό της επιβίωσε για μία ημέρα!

Η τραγική ιστορία ενός μωρού που εκτός από την μητέρα του φάνηκε ότι δεν το ήθελε ούτε ο θάνατος. Μία γυναίκα στην Ιταλία αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στις 22 εβδομάδες κύησης. Το άτυχο όμως βρέφος δεν ήθελε να το βάλει κάτω και συνέχισε να αναπνέει για μία ολόκληρη ημέρα.

Μετά την έκτρωση, κλήθηκε ο αιδεσιμότατος Martello για να διαβάσει το μώρο που ξεψύχησε. Κατά τη διάρκεια της προσευχής όμως διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη πως το μωρό συνέχισε να αναπνέει. Ειδοποίησε αμέσως τους γιατρούς κι εκείνοι με την σειρά τους το μετέφεραν στην εντατική μονάδα ένος άλλου νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι ιταλικές αρχές διερευνούν την υπόθεση. Πώς γίνεται ένα βρέφος να παραμένει ζωντανό και οι γιατροί να μην το βλέπουν; Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για ένα συγκεκαλλυμένο έγκλημα. Η αδιαφορία των γιατρών σκόπιμη ή μη, οδήγησε αυτό το βρέφος στον θάνατο.

Πάντως προκαλεί μεγάλη έκπληξη πως αυτό το τρυφερό πλασματάκι κατάφερα να επιβιώσει μετά την έκτρωση. Καλό του ταξίδι λοιπόν.

Read More

And More