Έκανε κανό δίπλα σε φάλαινα που ζυγίζει 36 τόνους!

Μια μοναδική εμπειρία φαίνεται πως έζησε ένας άνθρωπος που έκανε κανο-καγιάκ στα ανοιχτά του Sydney Harbour, στην Αυστραλία, ενώ μια τεράστια φάλαινα-δολοφόνος βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.
Ο νεαρός άντρας που έκανε κανό φαίνεται πως αρχικά δεν κατάλαβε τίποτα, όταν εμφανίστηκε πίσω από την πλάτη του μια τεράστια φάλαινα που ζύγιζε 36 τόνους. Η φάλαινα-δολοφόνος βγήκε έξω από το νερό και έπεσε με δύναμη πάνω στο κύμα, προκαλώντας τεράστιο θόρυβο.
Τότε ο αθλητής κατάλαβε την παρουσία του γιγάντιου πλάσματος που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής. Παρόλα αυτά, άτομα που ήταν στην ακτή είδαν το μεγαλόσωμο θηλαστικό και απαθανάτισαν τη στιγμή.

Ο άντρας τρόμαξε και μόνο όταν βγήκε έξω πληροφορήθηκε πως η συγκεκριμένη φάλαινα μετανάστευε για να βρει πιο τροπικό κλίμα, όπου θα τραφεί και θα γεννήσει τα μικρά της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είδος φάλαινας μεταναστεύει 15.000 μίλια κάθε χρόνο με σκοπό να βρει πιο τροπικό κλίμα για να γεννήσει τα μικρά της το χειμώνα.
Συνήθως τις βρίσκουμαι στις ακτές της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, του Καναδά και των ΗΠΑ και αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση. Η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ ζύγιζε 90 τόνος και σκοτώθηκε στην Καραϊβική.

Read More

And More