Έκανε την ζωή του..Big Brother!

Έκανε την ζωή του..Big Brother! | tlife.gr

Ο Άλκης Δαυίδ είναι πρώτος στη λίστα με τους πιο πλούσιους Έλληνες στο Λονδίνο και οι περιουσία του υπολογίζεται στα 1,2 δισ. λίρες.

Ο δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με την εφημερίδα »Real News» καταγράφει τη ζωή του με μια κάμερα και εδώ και λίγες μέρες ανεβάζει στο διαδίκτυο βίντεάκια διαρκείας περίπου μιας ώρας, στα οποία καταγράφονται στιγμές με την νέα του σύντροφο, με τον γιο του ή την ώρα που βρίσκεται στο γραφείο του σπιτιού του, με λίγα λόγια έχει κάνει την ζωή του Big Brother.

Ο ίδιος δηλώνει ότι: »Αυτή είναι η καθημερινότητα μου.Είναι το web show μου» και συνεχίζει: »Έχει πλάκα όλο αυτό και μου αρέσει που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο site μου FilmOn.com».

Κάθε μέρα αριθμός επισκέψεων ολοένα και αυξάνεται, σχεδόν 150.000 άνθρωποι τα παρακολουθούν ημερησίως. Από ότι λέει ο ίδιος αυτό που κάνει δεν το θεωρεί τέχνη απλά είναι ο εαυτός του.

Ο Έλληνας Κροίσος είναι και πλακατζής..του αρέσει να κάνει φάρσες.δεν είναι λίγες οι φορές που παρίστανε ότι είναι Γάλλος σε κάποιο εστιατόριο ζητώντας τρελά πράγματα στα γαλλικά αλλά ή άλλοτε τον ασθενή που ζητεί να του χορηγήσουν κρέμα γιατί.. καίγεται σε κάποιο μέρος του σώματος του. Το συμπέρασμα που βγάζουμε από όλο αυτό είναι ότι ο Δαυίδ ξέρει να ζει τη ζωή του στο έπακρο και την αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ και κέφι.

READ more