Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Νέες λεπτομέρειες για το χλιδάτο πάρτι και η λίστα καλεσμένων!

Πάρτι ήταν και πέρασε και είχε απ’όλα. Κυνήγι του χαμένου θησαυρού, πολλή μουσική, εκλεκτούς καλεσμένους και μια χλιδάτη υπερβολή που ταιριάζει στην οικογένεια Ριμπολόβλεβα. Η κόρη του μεγιστάνα απόλαυσε τα πρώτα της γενέθλια στο θρυλικό Σκορπίο, ξεναγώντας τους καλεσμένους της στους χώρους που κάποτε έμενε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι Κένεντι.

Αν και πολλά ακούστηκαν για τα ονομάτα που έρχονταν να τραγουδήσουν προς τιμή της Κάτιας, τελικά η επιλογή ήταν πιο φολκλόρ, με ένα συγκρότημα τους Gogol Bordello ένα πανκ συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη που στηρίζει τον ήχο του στην κουλτούρα των Ρομά. Το τσιγγάνικο γλέντι όμως ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες happenings.

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα πως οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν εντυπωσιακές φιγούρες στο νερό με τη χρήση jet ski από τον πρωταθλητή του σπορ Τζέημς Μπύσελ. Ντύθηκαν επίσης space cowboys ή πειρατές και επιδόθηκαν σε ένα συναρπαστικίο παιχνίδι στους υπαίθριους χώρους του νησιού. Όπως περιγράφει το δημοσίευμα, η Ριμπολόβλεβα και οι καλεσμένοι της φόρεσαν ειδικές στολές, χωρίστηκαν σε ομάδες και με ειδικά όπλα laser στα χέρια επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι εικονικού κυνηγιού α λα Hunger Games. Η στολή τους ήταν εξοπλισμένη με ειδικό μηχανισμό που όταν σε σημάδευε κάποιο από τα όπλα, δονούνταν, δίνοντας έτσι το σήμα πως βγήκες από το παιχνίδι.

Άλλοι πάλι επέλεξαν να επιβιβαστούν στο τρενάκι που είχε επιστρατευτεί για εκείνους και το οποίο τους ξεναγούσε στους χώρους όπου κάποτε έμεναν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι Κένεντι.

Αφού έσβησε τα κεράκια η Κάτια κάλεσε όλους τους φίλους της στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί στο νησί και χόρεψαν μέχρι αργά. Ανάμεσα στους 65 καλεσμένους βρέθηκαν επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, εκπρόσωποι της showbiz, αλλά και των γαζαοαίματων οικογενειών της Ευρώπης, όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Read More

And More