Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Όλα όσα δεν ξέρεις για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που κάνει σήμερα πάρτι στο Σκορπιό!

Λίγες ώρες μόνο έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό! Το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών εδώ και μέρες καθώς ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ θέλει όλα να είναι έτοιμα για την γιορτή των 25ων γενεθλίων της κόρης του.

Δες τις τελευταίες προετοιμασίες στο νησί μια μέρα πριν…

Ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε νωρίτερα στο νησί για να επιβλέπει ο ίδιος τις προετοιμασίες αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας αφού η οικογένεια θέλει να προστατεύσει τόσο την ιδιωτικότητα της στιγμής του πάρτι όσο και των διάσημων καλεσμένων τους.

Έχει καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για να του παρέχει αστυνομική προστασία. Κάτι που μπορεί να κάνει, σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια και ορίζει ότι όσοι έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, μπορούν να νοικιάζουν αστυνομικούς, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος…

Θα νοικιάσει αστυνομικούς ο Ριμπολόβλεφ για το πάρτι της χλιδής στο Σκορπιό – Ο τιμοκατάλογος για τα μέτρα ασφαλείας που έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας εξέδωσε ήδη απαγορευτικό από χθες στις 8.00 το βράδυ και μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στις 12.00 το βράδυ για τη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά της Νήσου “Σκορπιός” και της Νήσου “Σκορπίδι” και σε απόσταση μικρότερη των πεντακοσίων (500) μέτρων.

Παρέλαση σκαφών στον Σκορπιό – Και η Beyonce στους πρώτους καλεσμένους της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα! Βίντεο

Τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και ο Σκορπιός θα φιλοξενήσουν αυτές τις μέρες από mega yachts μέχρι το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Spirit που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους του Ριμπολόβλεφ.

Περίπου 150 θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αλλά και ποδοσφαιριστές της Μονακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο νησί είναι από χθες και η Beyonce η οποία θα τραγουδήσει για τα γενέθλια της καλής της φίλης Εκατερίνας. Η pop σταρ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μένει στη ροζ βίλα του Ωνάση ενώ έχει δεχθεί μία πολύ καλή αμοιβή για την εμφάνισή της στο πάρτι.

Εκτός από λάμψη όμως το πάρτι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού η Εκατερίνα ζήτησε από τους φίλους που θα είναι στο πάρτυ να μην της κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμα της, τα οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικά έργα.

Μαραθώνιο πάρτι για τα γενέθλιά της

Οι προσκλήσεις με άρωμα Ελλάδας έχουν φτάσει πολλές μέρες νωρίτερα στα χέρια των εκλεκτών καλεσμένων. Σύμφωνα με την Real News, πρόκειται για ένα ξύλινο κουτί δεμένο με λευκή και τιρκουάζ δερμάτινη κορδέλα και μια μεταλλική σφραγίδα με την ένδειξη The Island of Scorpios. Αρκετοί από τους καλεσμένους παίρνουν μέρος και στις τρεις μέρες των εκδηλώσεων, πριν, ανήμερα και μία μέρα μετά το πάρτι!

Πυρετός προετοιμασιών στο Σκορπιό για το πάρτυ της Ριμπολόβλεβα – Καραβάνια από νταλίκες στο νησί!

Πλούσιο είναι πρόγραμμα που επιφυλάσσει η οικογένεια για τους φιλοξενούμενούς τους στο οποίο περιλαμβάνονται περιηγήσεις στο πανέμορφο νησί, κολύμπι στα καταπράσινα νερά, ιππασία, κυνήγι του χαμένου θησαυρού κι άλλα πολλά.

Οι ετοιμασίες για το χλιδάτο πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα στο Σκορπιό! Τι λένε στο TLIFE άνθρωποι που τους γνώρισαν

Η οικογένεια έχει ζητήσει να υπάρχει έντονο το στοιχείο των ελληνικών γεύσεων στο μενού και εκτός από το λευκαδίτικο κρασί θα υπάρχουν και μεζέδες με βάση φρέσκα προϊόντα.

Ακόμα, να αναφέρουμε ότι έχουν στηθεί ήδη τρεις πίστες χορού, εφέ και λέιζερ τελευταίες τεχνολογίας και χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους.

Η αγάπη τους για την Ελλάδα και η αδυναμία στην ελληνική κουζίνα

Το TLIFE είχε μιλήσει με ανθρώπους που έχουν γνωρίσει από κοντά την Εκατερίνα και τον μπαμπά της και μαλιστα είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Μας επιβεβαίωσαν την αγάπη της οικογένειας για την χώρα μας και το ενδιαφέρον που δείχνουν να την γνωσρίσουν. “Είναι πολύ διακριτικοί σαν άνθρωποι, έχω να σου πω εγώ που τους γνώρισα από κοντά. Μας είχαν καλέσει και έχουν έρθει και στο Μεγανήσι και είναι και σε συνεχή επικοινωνία και με τον Δήμαρχό μας. Θέλουν την υποστήριξη και την συναίνεση, την συμπαράσταση του κόσμου. Τους ενδιέφερε πολύ να ξέρουν πως θα τους δεχτεί ο κόσμος. Δεν θέλουν αυτή τη δημοσιότητα ούτε και την προκαλούν, θέλουν την ησυχία τους. Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε όλοι μας κι εγώ προσωπικά. Μου φάνηκαν πάρα πολύ απλοί. Και ο ίδιος ο Ριμπολόβλεφ μου φάνηκε χωρίς έπαρση τις δύο φορές που βρεθήκαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω αλλά η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική.”


Η Εκατερίνα με τον δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Αραβανή

“Έχουμε φάει και μαζί. Τους άρεσε πάρα πολύ η παραδοσιακή κουζίνα και το κρέας. Φάγαμε κοκορέτσι. Είχανε παραγγείλει κοκορέτσι, φρυγαδέλι, τζατζίκι…Η ελληνική κουζίνα. Δεν σου κάνω πλάκα! Μου έκανε εντύπωση. Μάλιστα, το επιδόρπιό τους ήταν καταίφι”, μας περιγράφει ο άνθρωπος που κατάφερε να τους γνωρίσει και να μπει για λίγο στην παρέα τους.

Η νέα Τζάκι του Σκορπιού

Λίγες ημέρες πριν, η Εκατερίνα μίλησε για την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει στο Σκορπιό και πόζαρε στο θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη του του Paris Match. Μάλιστα, γνωρίζοντας καλά τον μύθο του Έλληνα μεγιστάνα και τη ζωή του με την Τζάκι δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε παίρνοντας ανάλογες πόζες με εκείνες της συζύγου του Αρίστου.

Οι φωτογραφίες, που αναδημοσιεύει σήμερα το Πρώτο Θέμα,είναι βγαλμένες στην παραλία που η Τζάκι έκανε μπάνιο και οι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει γυμνή. Με φόντο τη θαλαμηγό “My Anna”, όπως αντίστοιχα φωτογραφιζόταν παλιά η Αμερικανίδα σύζυγος του Ωνάση μπροστά από τη “Χριστίνα”, αλλά και το μικρό σπίτι με τα μπλε παράθυρα που συνέτρωγε το ζευγάρι

Η Αθηνά Ωνάση ετοιμάζει πάρτι με… άλογα

Την ίδια ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Σκορπιό, η εγγονή του Ωνάση, Αθηνά ετοιμάζει ένα δικό της ιππικό happening. H χρυσή κληρονόμος μαζί με με τον σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θα υποδεχτούν τους διάσημους καλεσμένους τους στο Σαν Τροπέ, στο πλαίσιο του ετήσιου Athina Onassis Horse Show.

Το ιππικό τουρνουά, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα στη Βραζιλία, μετακόμισε στη Γαλλία και θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουνίου.

Οι σχέσεις των δύο κοριτσιών

Στην ίδια συνέντευξη στο Paris Match, η Εκατερίνα μίλησε για την σχέση που έχει με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ενώ αποκαλύπτει πως εκείνη είναι ο λόγος που αγάπησε τόσο πολύ αυτό τον μικρό παράδεισο του Ιονίου και θέλησε τελικά να γίνει το ησυχαστήριό της.

“Πριν από αρκετά χρόνια, μαζί με την οικογένειά μου είχαμε έρθει για διακοπές με τη θαλαμηγό μας στην Ελλάδα. Τότε θυμάμαι πως είχαμε περάσει από το Ιόνιο κάνοντας τον γύρο του Σκορπιού. Ηταν κάτι το εντυπωσιακό. Ενθουσιαστήκαμε και μόλις επιστρέψαμε από τις διακοπές μας έψαξα να βρω σε ποιον ανήκει αυτός ο επίγειος παράδεισος…”, ανέφερε.



Σκορπιός: Ο άγνωστος διάλογος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με την Αθηνά Ωνάση

Και συμπλήρωσε: ”Το πάθος μου για τα άλογα και τις διεθνείς ιπποδρομίες ήταν η αιτία που γνώρισα σε κάποιους αγώνες την Αθηνά Ωνάση, για την οποία είχα μάθει ότι ήταν η κληρονόμος του νησιού από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση. Κάποια μέρα της είπα πως αν ποτέ ήθελε να αποχωριστεί τον Σκορπιό μπορούσε απλώς να με ενημερώσει”.

Η 25χρονη κόρη του κροίσου προχωρά σε ανακαίνιση του Σκορπιού με λιτότητα και σεβασμό. Τα λίγα κτίρια, η ροζ βίλα της Τζάκι, οι ξενώνες, τα σπιτάκια του προσωπικού και αυτά που διέμενε το προσωπικό της θαλαμηγού, θα ανακαινιστούν με απόλυτο σεβασμό στις σύγχρονες οικολογικές αντιλήψεις και, όπως λέει η ίδια, “χρησιμοποιώντας τις καλύτερες νέες τεχνολογίες”. Μοναδική εξαίρεση η σχεδίαση ενός στάβλου για τα άλογά της, τους επιβήτορές που αγαπάει τόσο, δίπλα ακριβώς από την υπάρχουσα φάρμα.

Read More

And More