Εκλογές 2019: Οι celebrities ψήφισαν και έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα! Φωτογραφίες

Κυριακή 7 Ιουλίου και οι Έλληνες πολίτες ξεχύθηκαν να ψηφίσουν στις Βουλευτικές Εκλογές του 2019! Μπορεί η θερμοκρασία να έφτασε σχεδόν 40 βαθμούς, ωστόσο τα εκλογικά τμήματα γέμισαν από τους ψηφοφόρους που θέλησαν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Έτσι και αλλιώς… η παραλία μπορούσε να περιμένει! Από τον εκλογικό “πυρετό” δεν εξαιρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Τόσο οι υποψήφιοι celebrities όσο και οι υπόλοιποι ταξίδεψαν για τις πόλεις τους ή πήγαν στα παλιά τους σχολεία στην πρωτεύουσα για να ψηφίσουν.

Οι επώνυμοι Έλληνες δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τα εκλογικά τμήματα, την ώρα που “έριχναν” την ψήφο τους, στέλνοντας παράλληλα ένα σημαντικό μήνυμα ότι η αποχή δεν είναι λύση. Τόνια Σωτηροπούλου, Ζέτα Μακρυπούλια, Σάκης Τανιμανίδης, Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μερικοί από τους celebrities που πήγαν να ψηφίσουν!

Δες φωτογραφίες:

Ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δίνοντας το εξής μήνυμα στους followers του: “Μεγαλύτερη σημασία δεν έχει ΤΙ θα ψηφίσεις… σημασία έχει ΝΑ ψηφίσεις! Να μην αφήσεις τους «άλλους» να καθορίσουν την τύχη σου!”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψήφισε στην Αθήνα και έγραψε στο Instagram: “Συμμετέχουμε στα κοινά και διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον μας! Αν και χωρίς μέλη εφορευτικής επιτροπής..η δικαστική αντιπρόσωπος ήταν χαμογελαστή …!”

Η Έμυ Λιβανίου ήταν Υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και δεν θα γινόταν να μην πάει να ψηφίσει!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ψήφισε στον Άγιο Δημήτριο… με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

“Χρέος όλων μας” έγραψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στα social media!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου… δεν πήγε μόνη της να ψηφίσει αλλά με την υπέροχη οικογένειά της! Ο σύζυγός της Δημοσθένης Πέππας και ο γιος τους εν ώρα… ψήφου!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου “Πλεύση Ελευθερίας”!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλλιθέα! Ωστόσο, μοιράστηκε στα social media την απογοήτευση του για την μεγάλη αποχή των πολιτών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ψήφισε και εκείνη, γράφοντας στα Instagram Stories της: “Εδώ είμαστε! Σήμερα ψηφίζουμε παιδιά! Δεν θέλω να ακούω βαριέμαι, ζεσταίνομαι, θέλω να πάω για μπάνιο κτλ. Μιλάμε για δέκα λεπτά υπόθεση. Είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι ή δεν είμαστε; Και μετά παραλία!”

Η Ζέτα Δούκα ψήφισε παρέα με την κόρη της Θάλεια στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κατά της αποχής. (Διάβασε εδώ όλα όσα έγραψε)

Η Τόνια Σωτηροπούλου άφησε την Μύκονο και βρέθηκε στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας για να ασκήσει και εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα.

Read More

And More