Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά on air: “Μη τον βρω… Θα με πιάσει το κιλκισιώτικο και…”

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ενοχλημένη με την διαδικτυακή απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της συνεχίζει να είναι η Φαίη Σκορδά.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε καταγγείλει στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” πώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα της για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Μάλιστα, είχε επισημάνει πώς προβάλουν και μια συνέντευξη με δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει η ίδια, ξεκαθαρίζοντας πώς δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της στήλης με τα ζώδια της Λίτσας Πατέρα, η Φαίη αναφέρθηκε ξανά στην συγκεκριμένη κομπίνα που έχει στηθεί στο όνομά της, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της για την διάσταση που έχει πάρει το θέμα.

“Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου… Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη. Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κικλισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164