Έκπληξη! Αυτές είναι οι τρεις πρώτες παίκτριες που μπαίνουν στο “My style rocks”

Ο τρίτος κύκλος του “My style rocks” είναι πια γεγονός! Στις 13 Ιανουαρίου το reality μόδας και στιλ κάνει πρεμιέρα με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσει για ακόμα μια χρονιά ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά. Οι διαγωνιζόμενες έχουν ήδη επιλεχθεί και αναμένεται να δούμε το αποτέλεσμα σε λίγες ημέρες.

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, με μια ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, μας αποκάλυψε ποιες είναι οι τρεις πρώτες παίκτριες που θα μας παρουσιάσουν το στιλ τους και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια λατρεύει τη μόδα, αφού διαθέτει διαδικτυακό κατάστημα μαζί με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι και κολλητή της.

Η δεύτερη παίκτρια που είναι αρκετά γνώριμη στο κοινό μέσω της αδερφής της είναι η Μαρία Καζαριάν. Η αδελφή της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, Ειρήνης Καζαριάν, είναι 25 χρονών και είναι πανέτοιμη να φτάσει στην κορυφή, όπως άλλωστε συμβαίνει στην οικογένειά της. Η τρίτη διαγωνιζόμενη είναι η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία δηλώνει οπαδός της “ηθικής μόδας”.

Δες το βίντεο:

http://www.instagram.com/p/B61CcONFAJE/

Η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται στις 13 Ιανουαρίου!

Read More

And More