Site icon TLIFE

Έκπληξη! Η Blake Lively έγκυος στο τρίτο της παιδί – Φωτογραφίες

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood ετοιμάζεται να αποκτήσει το τρίτο του παιδί! Ο λόγος για την Blake Lively και τον Ryan Reynolds οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς του. Η εντυπωσιακή “Serena Van Der Woodsen” του Gossip Girl εμφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πρεμιέρα της ταινίας της Pokémon: Detective Pikachu στη Νέα Υόρκη, όπου πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός σύζυγός της και έκανε την… έκπληξη!

Η Blake Lively εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η πανέμορφη ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα του Ryan Reynolds. Ο χολιγουντιανός σταρ υποδύεται τον γνωστό σε όλους Picachu και γι’ αυτό τον λόγο… η Blake επέλεξε κίτρινη απόχρωση!

Δες τις φωτογραφίες:

Οι θαυμαστές του ζευγαριού μόλις είδαν την ηθοποιό ενθουσιάστηκαν! Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν ακόμη δύο κόρες, την 5χρονη James και την 3χρονη Inez.

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image

© 2024 tlife.gr