Εκπομπή του… κουτιού έρχεται στον Alpha! Ποιός θα την παρουσιάσει;

Ακόμα μία ολοκαίνουργια εκπομπή, ακόμα μία εκπομπή του… κουτιού, έρχεται λίαν συντόμως στον Alpha και να μας ψυχαγωγήσει, αλλά και να μας… γλυκάνει, πλημμυρίζοντας το σαλόνι μας χρώματα κι αρώματα!

Ο Alpha εντάσσει στο πρόγραμμά του μία fresh εκπομπή μαγειρικής, η οποία έρχεται στους δέκτες μας με στόχο να μας προσφέρει μοναδικές περιπλανήσεις στον κόσμο της γαστρονομίας.

Αλμυρές και γλυκές. Πικάντικες και απαλές. Τραγανές και κρεμώδεις.Γνήσιες γεύσεις από…«σπίτι» έρχονται στο πιάτο μας.

Ποιός μας… “σερβίρει”; Η πολυβραβευμένη chef, Ντίνα Νικολάου, η οποία επανακάμπτει τηλεοπτικά, πιο ανανεωμένη και πιο δημιουργική από ποτέ. Mέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή «Made@Home», θα μας παρουσιάζει τη νέα «κουζίνα», διαφορετικές τάσεις, γευστικές αναμνήσεις, μυστικά και tricks.

Θα μαγειρεύουμε μαζί της απλές και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που μπορεί να εκτελέσει ακόμα και ο πιο αδαής.

Η Ντίνα Νικολάου θα μοιράζεται μαζί μας συνταγές από την πλούσια εθνική κουζίνα αλλά και την έθνικ, εμπλουτισμένες με τη δική της έμπνευση και εμπειρία. Με αφορμή το θέμα του κάθε επεισοδίου, θα συναντά φίλους από τον χώρο της γαστρονομίας ή της τηλεόρασης και μαζί θα προτείνουν γευστικούς σταθμούς μέσα στην πόλη, που αξίζει να ανακαλύψουμε και να αναζητήσουμε!

Read More

And More