ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Ευκαιρία να αποκτήσεις παλτό με 56 ευρώ!

Φίλη μου, τα ξέρεις τα νέα! Πρώτον, κάνει κρύο. Που σημαίνει ότι το στιλ σου εξαρτάται από τις χαμηλές θερμοκρασίες που τις περισσότερες φορές σε αναγκάζουν να ντυθείς “κρεμμύδι” και να εξαφανίσεις το στιλ σου. Η λύση, όπως όλοι οι επαγγελματίες στιλίστες προτείνουν, είναι να δώσεις στιλιστική έμφαση στο παλτό σου. Ένα όμορφο -και ζεστό βεβαίως βεβαίως- πανωφόρι θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον στιλ, αρκεί να είναι φυσικά κάτι ιδιαίτερο.

Τι θα έλεγες για ένα γκρι καρό με λεπτομέρειες γούνας; Το γκρι είναι διαχρονικό, το καρό επίσης, η γούνα το ίδιο. Και όλα αυτά, με έναν υπέροχο τρόπο παράλληλα το εντάσσουν ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις. Άρα και επενδύεις (μπορείς δηλαδή να το φορέσεις και του χρόνου) και δημιουργείς ενδιαφέροντα look. Και όλα αυτά με 55,93 € γιατί φυσικά, τα δεύτερα νέα της σεζόν είναι ότι έχουμε εκπτώσεις!!!! Η καλύτερη ευκαιρία δηλαδή να ψωνίσεις βαριά κομμάτια που τις κανονικές εποχές είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους.

Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να τρέχεις μέσα στο κρύο για τα ψώνια σου. Μπαίνεις στο tshopping.gr, διαλέγεις και έρχεται σπίτι σου. Γιατί έτσι ψωνίζουν πια οι σύγχρονες fashionistas. Μόνο online! 😉


Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Για να δεις κι άλλες επιλογές κάνε κλικ εδώ

Read More

And More