Εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα ISO σήμερα στο shopping event του TLIFE!

Η μεγάλη προσφορά του TLIFE για shopping με έκπτωση 30% και 50% ξεκίνησε. Από το πρωί τα κορίτσια του TLIFE σε περιμένουν σε όλα τα καταστήματα ρούχων της ISO για να τα γνωρίσεις και να επωφεληθείς από τις προσφορές μας.

Σήμερα όλη μέρα αλλά και αύριο (ωράρια καταστημάτων) θα είμαστε στα ISO και θα σε περιμένουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις SMS γράφοντας ISO (KENO) ONOΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54991 (AUDIOTEX S.A Χρέωση 1.23€/SMS συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και θα λάβεις πίσω έναν εξαψήφιο κωδικό.

Στο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Avenue η πωλήτρια δείχνει το total look με έκπτωση 50%!

Από το κατάστημα Ιso στην οδό Ερμού

Από το κατάστημα Ιso στην Ηλιούπολη

Από το κατάστημα Ιso στο Athens Heart

Από το κατάστημα Iso στους Αγίους Αναργύρους

Από το κατάστημα Ιso στου Γκύζη

Τα χειμερινά έχουν βγει ήδη από τη ντουλάπα σου, έχεις τσεκάρει τις ελλείψεις σου, έχεις αποφασίσει τι θα ψωνίσεις για τη φετινή σεζόν και το TLIFE σε συνεργασία με τα καταστήματα Iso σου δίνει την ευκαιρία να μειώσεις το μπάτζετ σου κατά 30%… Ακόμα και για 50%!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 και ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τα κορίτσια του TLIFE πηγαίνουν για ψώνια…

Δύο μέρες γεμάτες shopping… για κορίτσια που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα έξυπνα event! Ένα Shopping party σε συνεργασία με τα καταστήματα Iso στο οποίο μπορείς να ψωνίσεις ό, τι θέλεις από τη νέα, χειμερινή collection με 30% έκπτωση!
Αυτόν θα δείξεις στο κατάστημα Iso που θα επιλέξεις και θα μειώσεις το κόστος των αγορών σου κατά 30%.
Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να κάνουμε μαζί shopping!!!

Read More

And More