Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Μαρίνος!

Άφαντος είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Ο γνωστός showman εγκατέλειψε τον οίκο αποκατάστασης στο Γέρακα, που τον φιλοξενούσε και εξαφανίστηκε. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του αποκαλύπτουν πως έχει απομακρυνθεί από όλους και έχει απομονωθεί.
Μιλώντας στην Espresso, ο καλός του φίλος Σταμάτης Φασουλής (ήταν στο πλευρό του στη δύσκολη περίοδο με το πρόβλημα υγείας που είχε) αποκάλυψε: “Έδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στη δοκιμασία του, μα ποια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε από τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του και εγώ τις αποστάσεις μου”.
Ακόμη, άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά δήλωσαν πως ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε σαν κυνηγημένος και χωρίς να χαιρετήσει κανέναν. Ούτε καν την ψυχολόγο με την οποία ήταν σε καθημερινή επικοινωνία.
Την ίδια στιγμή η βίλα του στο Νέο Βουτζά παραμένει εγκαταλελειμμένη, ενώ οι γνωστοί τους δεν ξέρουν καν αν μένει στο διαμέρισμα που είχε στους Αμπελόκηπους, μιας και λέγεται πως φέτος ήταν σε συζητήσεις για την πώλησή του.

Read More

And More