Εξαλλη η Ελένη με την Μπέτυ Μαγγίρα!

Ποιός είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε! Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε σήμερα ένα… ήρεμο μεσημέρι, μιας και η συνάντησή της με την Μπέτυ Μαγγίρα έμελλε να την… συγχίσει αρκετά.

Η Ελένη υποδέχτηκε στο πλατό την θεά Μπέτυ κι από εκεί που έδειχναν όλα… μέλι-γάλα, αίφνης η “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha, άρχισε να ανεβάζει στροφές!

Τι συνέβη και η Ελένη έγινε έξαλλη με την Μπέτυ; Απλούστατα, πριν ξεκινήσει η κουβέντα ανάμεσα στις δύο κυρίες, προηγήθηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γινόταν μία αναδρομή στη καριέρα της Μπέτυς και στη ζωή της και σε ένα συγκεκριμένο σημείο ακούστηκε πως “η Μπέτυ πάντα ήθελε να έχει τα πόδια της Βίκυς Καγιά”!

Ε, εκείνη ακριβώς την στιγμή, η Ελένη τρελάθηκε… Βγήκε εκτός εαυτού, πως το λένε; Και μεταξύ μας λατρεμένη δεν είχε κι άδικο! Τι ακριβώς είπε;

“…Δεν μπορώ να ακούω τέτοια. Τα πόδια της Βίκυς είναι θεϊκά, αλλά με συγχωρείς και μου τα έχεις απλώσει μπροστά μου… Με συγχωρείς “κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες;”. Εσύ δεν πρέπει να μιλάς! Δεν πρέπει εσύ να λες τέτοια… Μην έχουμε ανασφάλεια και για αυτά που είναι τέλεια…”!

Είπε η Ελένη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και πολύ καλά έκανε!!!

Read More

And More