Έξαλλη η Ελεονώρα με site που την θελει να έχει πάει σε καφετζή!

Μετά από την έμμεση ανακοίνωση της Ελεονώρας για τον χωρισμό της, φαίνεται πως κάποιοι έσπευσαν να της φτιάξουν και το μέλλον ή να κάνουν την ίδια να νοιάζεται πολύ γι’αυτό…

Σύμφωνα με το twitter της παρουσιάστριας, αυτό που την εκνεύρισε πάρα πολύ σήμερα είναι η είδηση που έγραψε το site enimerosi24 για την ίδια και τις υποτιθέμενες επισκέψεις της σε καφετζή με τίτλο: “Η ροπή της Ελεονώρας στις επιστήμες δεν έχει προηγούμενο – τώρα συμβουλεύεται και καφετζού!”

Όπως καταλαβαίνεις η Ελεονώρα δεν θα άφηνε να πέσει κάτω αυτή η είδηση… Έτσι έγραψε στο twitter της: “Δεν έχω ξαναδεί πιο άκυρο ή ανηνεμέρωτο site από το enimerosi24. Eρασιτέχνες και γελοίοι, βγαίνει και λέει ότι η Μελέτη επισκέπτεται καφετζή στη Λυκόβρυση που τον λένε Στέλιο θέλοντας να μάθει το μέλλον της. Έλα Χριστέ και Παναγία! Ποιος είναι ο Στέλιος; Πού βρίσκεται; Γιατί δεν μας τα λέει η συντάκτρια; Πόσο γελοίοι μπορεί να γίνουν! Βούρλα έχετε χάσει την είδηση! Κοιμάστε! Και για την ιστορία προτιμώ το χαρτί και έχω μια κίτσα στο Κερατσίνι που τα λέει τρελά. Πάτε να μάθετε αν θα βγείτε από τη μιζέρια σας! Φαίνεται και εκείνοι από τον καφετζή μαζεύουν ειδήσεις για να είναι τόσο έγκυρο site!”

Τώρα τον ψάχνει μέσω twitter για αποκλειστική συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη!

Φαίνεται πως την εκνεύρισε πάρα πολύ το συγκεκριμένο site την Ελεονώρα…

Read More

And More