Έξαλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να τα γλιτώσετε»

Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερους υπό όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για δύο από τους τέσσερις βιασμούς, σε λίγες ώρες θα βγει από τη φυλακή.

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του καταδικασθέντος σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Από τη στιγμή που η είδηση της απόφασης έγινε γνωστή, οι αντιδράσεις ήταν αμέτρητες, με τους περισσότερους να το χαρακτηρίζουν 

Και η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως ήταν τυχερή που ο θύτης της δεν ήταν «γνωστός σκηνοθέτης» ή «γνωστός ηθοποιός» και αποδόθηκε Δικαιοσύνη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα). Ποιος να το φανταζόταν, που ο θύτης μου δεν είναι “γνωστός σκηνοθέτης”, “γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε ορθώς η δικαιοσύνη. {έστω αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί».

Read More

And More