Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη – “Δεν είναι γκομενικό, δεν μας νοιάζει η άλλη πλευρά”

Στα social media κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τα επεισόδια που προκλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως διαβάσαμε στο Newsit, σύμφωνα με την αστυνομία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς την ώρα που έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και έκοβαν πρόστιμα. Ακολούθησε ένταση και συμπλοκές και σύμφωνα με καταγγελίες οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ακραία βία απέναντι σε πολίτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολουθώντας εμβρόντητη τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα που συνέβησαν στην παλιά γειτονιά της, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Για ποιον λόγο αυτό το ξύλο; Για ποιον λόγο σε έναν άοπλο πολίτη αυτή η βία; Παιδιά για τον Θεό, μη μου στέλνετε τέτοιου είδους μηνύματα. Δεν είναι γκομενικό το ζήτημα, δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άλλη πλευρά. Εάν έγινε ντου στους αστυνομικούς, λίγη ώρα πριν και μετά νευρίασαν και ξέσπασαν σε ένα πολίτη, είναι προβληματικό. Εάν έχεις παραβεί τα μέτρα, να πληρώσεις το πρόστιμο. Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο” τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Read More

And More