Έξαλλη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Χρήστο Λούλη: “Δε μπορείς να λες…”

Έξαλλη φαίνεται πως έκαναν οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

«Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με αφορμή μια ερώτηση που του έγινε για το σπότ που είχε κυκλοφορήσει το οποίο λογοκρίθηκε από πολλούς και τελικά κόπηκε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βλέποντας αυτές τις δηλώσεις απάντησε φανερά ενοχλημένη στα λεγόμενα του συναδέλφου της μέσα από το The Booth.

«Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια, το αντίθετο μάλιστα, έχω τεράστιο σεβασμό στο ταλέντο του Χρήστου, αλλά μερικές φορές λέει κάποια πράγματα που είναι πολύ προκλητικά», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Αχ βρε Χρήστο. Και να θέλω, δεν μπορώ… Πραγματικά, έχω όλη την καλή διάθεση… Δεν μπορείς να λες τον κόσμο πυροβολημένο, όταν ένα σενάριο είναι σεξιστικό. Ο τρόπος που το έπαιξες, γιατί είσαι πολύ καλός ηθοποιός, το έκανε ακόμα πιο σεξιστικό αυτό είναι το θέμα… Μη λες τον κόσμο πυροβολημένο γιατί και εγώ μετά θα πρέπει να σου απαντήσω. Όσον αφορά το κομμάτι του Instagram ωραία το χειρίστηκες, μου άρεσε γιατί τα πέντε χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More