Έξαλλοι έγιναν οι γονεις της Pamela με την αποχώρησή της! Καταγγέλλουν το Dancing!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή αποχώρηση της Pamela από το “Dancing on Ice” που είχε συγκεντρώσει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία με την εμφάνισή της. Οι γονείς της καταγγέλουν το παιχνίδι και αποκαλύπτουν ότι θεωρούν αδικία αυτό που έγινε.
“Είναι αδικία και πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε που έφυγε η Pamela από το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι η τηλεθέαση αυξήθηκε όταν μπήκε το κορίτσι μας στο show. Εξάλλου το show το είδατε. Θεωρείτε πως έπρεπε να φύγει η Pamela σήμερα;”, εξομολογήθηκε η μητέρα της στην “Πρωινή Μελέτη”, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της Pamela δήλωσαν με πικρία για αυτό που έγινε. “Δεν μπορούμε να κρίνουμε ή να μετρήσουμε τις ψήφους. Ήταν άδικο”, αποκάλυψε ο πατέρας της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και ένταση ανάμεσα στους κοντινούς ανθρώπους της Pamela με την κριτική επιτροπή, ενώ ιδιαίτερα ενοχλημένη από το πλατώ έφυγε και η Έλενα Παπαρίζου.
Η Pamela, πάντως σε δηλώσεις της μετά το τέλος του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι δεν ήταν οι γονείς της αυτοί που τσακώθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργούσαν πρόβλημα. “Δεν είναι οι γονείς μου αυτοί που έκαναν φασαρία. Μην λέτε κάτι τέτοιο γιατί με ενοχλεί. Μόλις αποχώρησα οι γονείς μου ήταν μαζί μου, με περίμεναν στην άκρη και ήρθαν να με αγκαλιάσουν”.

Read More

And More