Έξαλλος ο Βαλάντης με ατάκα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Φάρμα: «Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά»

Σοκαρισμένος δηλώνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Βαλάντης με μια ατάκα που ακούστηκε από το στόμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Φάρμα. 

«Προχθές το βράδυ, έτυχε να βλέπω Φάρμα. Ρωτάνε τους παίκτες για τα σταφύλια που πατάγανε πως αισθανόντουσαν και όταν έφτασε η ώρα του Ψωμιάδη του πρώην νομάρχη, τον ρωτήσανε πως αισθανόταν όταν πάταγε τα σταφύλια και ακούω με τα αυτάκια μου και δεν πίστευα ότι το άκουγα, ότι αισθανόταν σαν πλανητάρχης που πατάει κεφάλια ανθρώπων ή κάνω λάθος;

Παιδιά μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά. Σοκαρίστηκα. Δε ξέρω εσείς πως το παίρνετε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα. Βγάλτε συμπεράσματα» ακούγεται να λέει ο Βαλάντης στο βίντεο που δημοσίευσε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valadis official (@valadis_avg)

Τι συνέβη όμως στην Φάρμα με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη;

Σε μια από τις δοκιμασίες που είχαν οι παίκτες έπρεπε να πατήσουν σταφύλια για να φτιάξουν κρασί. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λοιπόν όταν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε είπε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα ότι είμαι ένας πλανητάρχης και πατάω όλο τον κόσμο. Όχι ότι είναι και το καλύτερο. Ένιωσα ειλικρινά κάτι διαφορετικό. Δε μπορώ να δώσω ακόμα την ερμηνεία. Ήταν μια ηδονή διαφορετική για μένα».

Read More

And More