Εξαλλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Τι τον ενόχλησε;

Κάτι παραπάνω από έξαλλος έγινε χθες το βράδυ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός βρέθηκε στη πρεμιέρα της ταινίας, “Οι τέλειοι ξένοι” , και όταν άρχισε να τα λέει… τετ-α-τετ με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο συγκεκριένο event, δεν άργησε να εκδηλωθιεί το… θερμό επεισόδιο!

Ολα ξεκίνησαν κάπως έτσι… Η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου , “Φτιάξε καφέ να στα πω”, άρχισε να του μιλά σε σχέση με το… reunion που πραγματοποίησε ο ίδιος προ ημερών, με τα τηλεοπτικά του αδέρφια από τη σειρά «4» του Mega.

Ενα… “reunion” από το οποίο ,όμως, έλειπε ο Νίκος Κουρής! Ετσι, η δημοσιογράφος τον ρωτά:

«Μετά την επιστροφή από την Αμερική κάνατε και ένα reunion και με τα τηλεοπτικά σας αδέλφια, από το οποίο έλειπε ο Νίκος Κουρής όμως, γιατί δεν ήταν εκεί;»
«Γιατί δεν ήταν, δεν ξέρω πρέπει να ήταν θέατρο;» απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να βγει εντελώς εκτός εαυτού αμέσως μετά!
«Δεν του έγινε πρόταση ή αυτός δεν ήρθε;»
«Πώς σου ήρθε εσένα αυτό; Για ποιο κανάλι είσαι; Από το Epsilon. Από ποια εκπομπή; Να πεις ,λοιπόν, στην αρχισυντάκτρια σου να σου μάθει πιο έξυπνες ερωτήσεις να κάνεις….»,άστραψε και βρόντηξε ο Χριστόφορος!

Ετσι, είναι αγάπη μου οι μεγάλοι… star! Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους…

Read More

And More