Εξαρθρώθηκε ροζ κύκλωμα που εξέδιδε νεαρές γυναίκες – Σοκάρει η μαρτυρία της 17χρονης μαθήτριας στο “Μαζί σου” (video)

Κύκλωμα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές και Ελληνίδες, μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού», εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 14 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αρχηγικό μέλος της, που είναι Έλληνας, αλλά και μία αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για άλλα αδικήματα. Σημειώνεται, ότι συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι επιπλέον 11 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο οι δράστες είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον 45 γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, στην οποία παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες δύο φοιτητριών, μιας 24χρονης, αλλά και της ανήλικης κοπέλας που εμπλέκονται στο εν λόγω κύκλωμα μαστροπείας. Πώς τις δελέαζαν και τελικά τις έπειθαν να που το “ναι” και να μπουν στο ροζ κύκλωμα;

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More