Έξω από τη Βουλή η πορεία των ταξιτζήδων!

Ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ελλάδα ακόμη και με τα παιδιά τους έχουν έρθει στην Αθήνα για να μετάσχουν στην πορεία μπροστά από τη Βουλή, την ώρα που μέσα συνεδριάζει -παρουσία του Γιάννη Ραγκούση- το ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.

Περίπου στις 17:30, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, εμφανίστηκαν δυο άτομα, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιδιοκτητών ταξί ανήκαν στον αντεξουσιαστικό χώρο. Φοβούμενοι μήπως προκληθούν επεισόδια, οι ταξιτζήδες τους απώθησαν, με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο να επισημαίνει ότι “δε θα αφήσουμε κανέναν να αμαυρώσει τη συγκέντρωσή μας”.
Περισσότεροι από 10.000 συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΑΤΑ, φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Μεταφορών και της κυβέρνησης.
Περίπου στις 16:45 η πορεία ξεκίνησε προς τη Βουλή και όταν φτάσουν εκεί -όπου συνεδριάζει το ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ παρουσία του Γιάννη Ραγκούση- θα επιδόσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και αντιπροσωπεία θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό. “Αν δε μας δεχτεί, δε θα πιστεύετε στα μάτια σας τι θα κάνουμε”, έλεγαν στους δημοσιογράφους οι συγκεντρωμένοι, προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με αποκλεισμούς σε όλη τη χώρα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες και video στο newsit

Read More

And More