Εξοργισμένη η Emma Watson μετά τις απειλές που δέχτηκε για κυκλοφορία γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο!

Διόλου τυχαία, δεν θεωρεί η Emma Watson την απειλή που δέχθηκε από ιστοσελίδα πως θα κυκλοφορήσουν σε αυτήν γυμνές φωτογραφίες της. Αντίθετα η γλυκιά ηθοποιός που έγινε παγκόσμια γνωστή από την συμμετοχή της στις ταινίες της σειράς Harry Potter, πιστεύει ότι η “επίθεση” εναντίον της ήταν στοχευμένη και δηλώνει εξοργισμένη γι’ αυτό.

Νωρίτερη την ίδια ημέρα, η Emma Watson μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών σε ειδική εκδήλωση του O.H.E.

“Μετά την ομιλία μου μία ιστοσελίδα άρχισε να γράφει ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες μου” δήλωσε η ηθοποιός σε ραδιοφωνική εκπομπή. “Ήξερα εξαρχής ότι ήταν φάρσα, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι τάραξε πολύ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου και που πίστευαν ότι τα δικαιώματα των γυναικών ήταν ένα ζήτημα του παρελθόντος. Αλλά είδαν ότι με το που μίλησα για τα δικαιώματα των γυναικών , αμέσως έπεσα θύμα απειλών”.

“Εξοργίστηκα, με θύμωσε πάρα πολύ το γεγονός. Γιατί αυτό είναι ένα πράγμα που συμβαίνει ακόμα και σήμερα. Οι γυναίκες δέχονται συνέχεια απειλές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω για την ισότητα”, συμπλήρωσε η Emma Watson.

Read More

And More