Έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις το γραφείο του σπιτιού σου!

Για την εργαζόμενη γυναίκα το γραφείο του σπιτιού τείνει να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Είναι ο χώρος που αυτοσυγκεντρώνεσαι και μακριά από τη φασαρία του σπιτιού περνάς λίγη ώρα για να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Επειδή σίγουρα το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και το γραφείο του σπιτιού σου θυμίζει το χώρο εργασίας καλό είναι να το φτιάξεις με κέφι και μεράκι και να του δώσεις μια πιο ευχάριστη νότα, ώστε να μπορείς να κάνει τη δουλειά πιο διασκεδαστική.

Ακόμη και αν δεν έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για το γραφείο σου, σίγουρα θα βρεις μες στο σπίτι σου μια γωνιά για να το τοποθετήσεις. Εξάλλου, δεν είναι καλύτερα να έχεις οργανωμένα σ’ ένα χώρο όλα τα χαρτιά της δουλειάς σου, από το να τα ξεχνάς από εδώ και από εκεί μες στο σπίτι;
Το μοντέρνο γραφείο!

Το μοντέρνο γραφείο είναι σίγουρα μια επιλογή για μια γυναίκα με στυλ και φινέτσα. Παρόλο που είναι απλό, είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει σε δυναμικούς χαρακτήρες. Το έπιπλο του γραφείου είναι σε μαύρο χρώμα και ταιριάζει με κάθε στυλ σπιτιού. Μια μεταλλική καρέκλα με ροδάκια σε λευκό χρώμα και μια απλή λευκή βιβλιοθήκη ταιριάζουν απόλυτα στη συνολική εικόνα του γραφείου.
Το παραδοσιακό γραφείο!

Για τις πιο παραδοσιακές γυναίκες ένα γραφείο όπου υπερισχύει το ξύλο και οι καφέ αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή. Αν έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ένα ολόκληρο δωμάτιο για γραφείο, επέλεξε να τοποθετήσεις τα έπιπλα κοντά στο παράθυρο και να επενδύσεις σ’ ένα ξύλινο πάτωμα. Αυτός ο συνδυασμός του παραδοσιακού με το σύγχρονο θα σου δώσει σίγουρα πολύ έμπνευση τις ώρες που βρίσκεσαι εκεί.
Το φωτεινό γραφείο!
Ένα μεγάλο ξύλινο γραφείο με λίγα έπιπλα που αφήνει πολύ ελέυθερο χώρο, δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης τις ώρες της δουλειάς. Ταυτόχρονα, η τεράστια τζαμαρία αφήνει το φως να μπει στο χώρο και κάνει το περιβάλλον ακόμη πιο ευχάριστο. Ιδανικό για όσους εργάζονται από το σπίτι και δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί!
Το καλλιτεχνικό γραφείο!
Μια ανατρεπτική επιλογή για άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αν δεν σου αρέσουν τα συμβατικά και δεν περιορίζεσαι στα χρώματα, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα απλό ξύλινο τραπέζι με χρωματιστή καρέκλα και φόντο έναν τοίχο με τούβλα, συνθέτουν το σκηνικό. Ευχάριστη νότα, οι floral λάμπες πάνω από το γραφείο.
Το retro γραφείο!
Μια διαφορετική ματιά στο χώρο του γραφείου δίνει η συγκεκριμένη πρόταση. Τα παστέλ χρώματα στους τοίχους ή η χρήση μιας εκρού ταπετζαρίας μπορεί να συνδυαστεί μ’ ένα γραφείο δυο επιπέδων κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο που συνδυάζεται με μια αντίστοιχη καρέκλα. Η ξύλινη συρταριέρα στα αριστερά χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος. Ενώ, η λάμπα της δεκαετίας του ’70 δίνει μια retro εμφάνιση στο χώρο.

Read More

And More