Εκτέλεσαν εν ψυχρώ, γυναίκα για μοιχεία – Εικόνες που σοκάρουν κάνουν το γύρο του κόσμου

Το γύρο του κόσμου κάνει το video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την εν ψυχρώ εκτέλεση μιας γυναίκας από Ταλιμπάν. H άτυχη γυναίκα εκτελέστηκε επειδή υπήρχαν υποψίες ότι είχε απατήσει τον σύζυγο της.
Δεν είναι μόνο η πράξη. Είναι και το γεγονός πως ο δήμιος της, αφού την πυροβολεί στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την ακαριαία, συνεχίζει να πατά τη σκανδάλη. Και οι 150 άνδρες που έχουν μαζευτεί για να δουν το «θέαμα» ζητωκραυγάζουν.
Όλα έγιναν σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Παρβάν, 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Υπήρχαν υποψίες ότι το θύμα είχε απατήσει τον σύζυγο της, έναν σκληροπυρηνικό μαχητή Ταλιμπάν, με έναν διοικητή των Ταλιμπάν.

Η γυναίκα κάθεται στις φτέρνες, καλυμμένη με ένα γκρι πέπλο, με την πλάτη γυρισμένη στους δήμιούς της. Ακούει την ετυμηγορία του “δικαστηρίου”. Αποφασίζουν ότι είναι ένοχη. Εκείνη, δεν κινείται. Δεν προσπαθεί καν να ξεφύγει. Έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της.
Και τότε, ένας άνδρας με ένα καλάσνικοφ στα χέρια, την πλησιάζει.
Με κραυγές «Αλλάχ Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), ρίχνει δύο βολές προς την γυναίκα. Μια τρίτη σφαίρα την χτυπά στο κεφάλι. Το θύμα πέφτει. Αυτό δεν εμποδίζει όμως το δήμιο να ρίξει άλλες δέκα σφαίρες στο σώμα της γυναίκας.

Read More

And More