Έκτορας Μποτρίνι: Γίνεται και πάλι… “τηλεοπτικός εφιάλτης”;

Αναμφισβήτητα αυτό ήταν ένα από εκείνα τα τηλεοπτικά πρότζεκτ της δεκαετίας του 2000, που είχαν έρθει στους δέκτες μας με φόρα και είχαν προκαλέσει μεγάλη τηλεοπτική αίσθηση και μεταξύ μας; Δεν γινόταν και διαφορετικά!

Ήταν ένα τόσο έντονο, ιντριγκαδόρικο και ακραίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που μοιραία δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ήταν ένα πρόγραμμα καθαρόαιμο ριάλιτι και τότε; Ήταν και πάλι εκείνες οι εποχές που όλη η ελληνική τηλεόραση, χόρευε στον ρυθμό τους.

Ο λόγος τόση ώρα για τον πολυσυζητημένο κι άκρως επιτυχημένο “Εφιάλτη στην κουζίνα” του Alpha. Ένα πρόγραμμα που κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς πολέμιους, αλλά και φανατικούς οπαδούς και το κυριότερο; Κατάφερε να αποκτήσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, μέσα από τον “Εφιάλτη” γνωρίσαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά και τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ήρθε στους δέκτες μας για να μείνει και να γράψει κι αυτός την δική του τηλεοπτική ιστορία στο τηλεοπτικό τσελεμεντέ!

Τώρα ,λοιπόν, μήπως έφτασε το τηλεοπτικό πλήρωμα του χρόνου και ο Έκτορας θα πάρει και πάλι την μορφή του… “τηλε-εφιάλτη”;

Σύμφωνα με τα όσα κατάφερα να μάθω, ο γνωστός chef βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στη τηλεοπτική μας κουζίνα και να της βάλει… μπουρλότο!

Μόνο που όπως μου είπαν οι Αντεννικοί με τους οποίους και κάνει αυτή την εποχή αυτές τις συζητήσεις, δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναβιώσουν τηλεοπτικά τον “Εφιάλτη”, αλλά ένα άλλο μαγειρικό ριάλιτι.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 συζητούν με τον Έκτορα Μποτρίνι να φέρουν στην ελληνική τηλεόραση το γνωστό τηλεοπτικό φορμάτ , “Hell’s Kitchen”, το οποίο παίζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό και σαρώνει και το παρουσιάζει ο Gordon Ramsey.

Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό, μαγειρικό ριάλιτι, το οποίο εκτυλίσσεται σε τρεις φάσεις και πρωταγωνιστούν 16 παίκτες, που είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Το παιχνίδι ξεκινά και στο πρώτο διαγωνίζονται σε ένα “μαγειρικό battle”, με την νικητήρια ομάδα να κερδίζει μία εκδρομή και η άλλη… “φασίνα” σε εστιατόριο!

Στην συνέχεια στο δεύτερο στάδιο είναι η δοκιμασία του σερβιρίσματος, όπου μένουν μόνο οι καλύτεροι που περνούν στον τελικό, όπου εκεί τους περιμένει μία φοβερή και τρομερή αναμέτρηση με τον καλύτερο φυσικά στο τέλος να κερδίζει.
“Η αλήθεια είναι πως όντως συζητάμε με τον Έκτορα Μποτρίνι το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Όμως, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Με τον Έκτορα έχουμε μία άψογη συνεργασία και είναι ένα από τα πρόσωπα που πιστεύουμε ,όμως, είναι νωρίς για να σου μιλήσω για οριστικές αποφάσεις”, δηλώνει στο TLIFE υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:
“Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και βρει τον δρόμο προς τους δέκτες μας, προορίζεται για το β΄μισό της φετινής σεζόν”!

Read More

And More