Εκτορας Μποτρίνι και ΑΝΤ1 διευρύνουν την συνεργασία τους!

Μπορεί το τηλεοπτικό βάπτισμα του πυρός να το πήρε ο Έκτορας Μποτρίνι μέσα από τον Alpha ,όμως, τελικά απ ΄ότι αποδεικνύεται έχει ρίξει πλέον… άγκυρα για τα καλά στον ΑΝΤ1.

Η συνεργασία του γνωστού chef με το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από περίπου τρία χρόνια με το “Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα” και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, από χρόνο σε χρόνο η συνεργασία αυτή ψηνόταν όλο και περισσότερο!

Αποτέλεσμα; Μετά την “Μαμά”, μετά τις εμγφανίσεις του Έκτορα στο “Πρωινό” και ύστερα φυσικά κι από το “My Way”, έφτασε η στιγμή για να υπάρξει μία διεύρυνση αυτής της συνεργσίας, ή μάλλον αυτή η συνεργασία να τεθεί σε ένα νέο, γενικευμένο πλαίσιο.

Έτσι, τάρα τα ταααα, τάρα τα τααααα, ο ΄Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει σήμερα με… δόξα και τιμή, “…τη σύναψη εμπορικής συνεργασίας με τη Brainfood Media για το site Botrini.gr. O Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα αναλάβει την εμπορική αξιοποίηση και επικοινωνία του site, ενώ η Brainfood Media θα συνεχίσει να διαχειρίζεται και να εμπλουτίζει καθημερινά τοπεριεχόμενο που υπογράφει ο διάσημος σεφ.

Το botrini.gr δεν είναι μία απλή ιστοσελίδα συνταγών, αλλά μια προσπάθεια του ίδιου του βραβευμένου σεφ Εκτορα Μποτρίνι να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, για να ψωνίζουμε και να τρώμε σωστά. Το www.botrini.gr έχει πρωτότυπες συνταγές, καθημερινά άρθρα για το φαγητό, τη διατροφή, την ευζωία, ειδήσεις, «μυστικά», αλλά και συνεχή θεματικά αφιερώματα σε κουζίνες του κόσμου…”

Read More

And More