Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συναυλία του: Πρωτοφανές ξέσπασμα επί σκηνής [video]

Έξαλλος έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Ύδρα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ενώ ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής ερμήνευε τις επιτυχίες τους, έδωσε εντολή στην ορχήστρα του να σταματήσει να παίζει, προκειμένου να κάνει παρατήρηση σε μία μητέρα που έσπρωχνε τα παιδιά της για να περάσει μπροστά.

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης φώναξε από το μικρόφωνο: «Αν έρθει άλλη μάνα μπροστά θα την κουρέψω. Φύγετε κυρία μου. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα. Τα έχετε ξεσκίσει κυρά μου. Τα έχετε τσακίσει…», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα. Πηγαίνετε στη θεσούλα σας. Πηγαίνετε παρακαλώ. Τσιμουδιά. Ορίστε μας. Έτσι τα κάνατε όλα ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν…», με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Αμέσως μετά, χτύπησε το μικρόφωνο και έδωσε παράγγελμα να συνεχιστεί η συναυλία.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=xrzpfG2QWU0

Αξίζει να σημειωθεί πώς κάτι αντίστοιχο συνέβη και πριν μερικές μέρες σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Ραφήνα, όταν ο τραγουδιστής είδε από τη σκηνή να ανάβουν καπνογόνο. «Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια… πράγματα. Σβήστε το το γα@@δι», είπε από το μικρόφωνο σε έντονο ύφος.

Read More

And More