Εκτός Mega η Ζέτα Μακρυπούλια;

Εκτός Mega η Ζέτα Μακρυπούλια; | tlife.gr

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την φημολογία που πάει κι έρχεται και θέλει την Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται εκτός Mega! Ο συγκεκριμένος τυφώνας φημών άρχισε να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως το πολυσυζητημένο τάλεντ-σόου του Mega , “Rising Star”, δεν θα βγει τελικά στον αέρα και πως κάπως έτσι φτάνει και το άδοξο τέλος της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας με το Μεγάλο Κανάλι.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ακόμα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση που να θέτει το “Rising Star” εκτός του φετινού προγράμματος του Mega. Από την άλλη μεριά ,όμως, ακόμα και το “Rising Star” να μην βγει στον αέρα φέτος και να πάει για τον Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2015, η Ζέτα εξακολουθεί ν ΄ανήκει κανονικά στο δυναμικό του καναλιού.

“Έχουμε κάνει μαζί της μία συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας. Ακόμα και αν το “Rising Star” δεν βγει στον αέρα, η Ζέτα ανήκει στο δυναμικό του Mega”, μας αποκαλύπτει υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Μάλιστα, σου αποκαλύπτω πως συμβόλαιο δεν υπάρχει, αφού η Ζέτα θέλησε να υπογράφει μεμονωμένες συμβάσεις συνεργασίας μαζί μας, ανάλογα με τα φορμάτ που θα βγάζουμε στον αέρα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα, γιατί υπάρχει μία συμφωνία κυρίων για αποκλειστική συνεργασία – γι ΄αυτό και πέρσι είχε σταλεί και η ανάλογη ανακοίνωση – και έτσι θεωρώ πως ότι και να γίνει προτεραιότητα έχει για κείνη το Mega και εννοείται πως και για μας σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται η Ζέτα”.

READ more