Ελ. Φιλίνη: ”Δεν είπα ποτέ ότι το παιχνίδι είναι στημένο”

Η Ελένη Φιλίνη σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη στο ”Πρωινό μου”. Η ηθοποιός απάντησε σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για το ”Just the two of us” αλλά και για εχθές το πρωί που ενώ ήταν καλεσμένη του Γιώργου και της Φαίης δεν εμφανίστηκε. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι χθες είχε δουλειά γι΄ αυτό δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλατό και ότι όλα όσα ακούστηκαν ήταν απλώς παραφιλολογία.

Η Ελένη είπε τα παράπονά της από την κριτική επιτροπή. ”Δεν είπα ποτέ ότι είναι στημένο το παιχνίδι. Η διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιους ανθρώπους ήταν εμφανής. Μην τρελαθούμε. Εμένα δε με ευνόησε κανείς. Μου έλεγαν είστε πάρα πολύ καλή, πώς καταφέρνετε να τραγουδάτε και να χορεύετε μαζί; Μπράβο και μετά, πάρτε ένα 6 ή 7. Πώς γίνεται αυτό; Έχω παράπονο από την κριτική επιτροπή”.

Η Ελένη Φιλίνη μιλάει για το τεχνικό πρόβλημα με τα μηνύματα που ενώ φίλοι της έστελναν δεν παραδόθηκαν ποτέ. ”Την ημέρα που αποχωρήσαμε υπήρξε μεγάλο πρόβλημα με τα μηνύματα. Εμένα, φίλοι και συνάδελφοι μου έστειλαν μηνύματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ. Δεν ξέρω αν για κάποιο χρονικό διάστημα είχε μπλοκάρει το σύστημα, αλλά εμείς χάσαμε για 15 ψήφους. Άρα υπήρχε πρόβλημα και μπορεί να γίνει ανατροπή”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More