Ελ. Μελέτη: “Ο Γιάννης θα γίνει καλός μπαμπάς!”

Για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, το ενδεχόμενο του γάμο και τον σύντροφό της μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται πως όταν την πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να πάει καλεσμένη στο “Καφές με την Ελένη”, νόμιζε πως της κάνουν πλάκα. “Έβαλα τα γέλια γιατί πίστευα ότι μου έκαναν πλάκα. Αμέσως μετά δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά και κλείσαμε το ραντεβού γρήγορα και συνοπτικά”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην “Real Life”.
Όσον αφορά τα πρώτα συναισθήματα, η ίδια λέει το εξής: “Τα πρώτα λεπτά ένιωσα αμηχανία, υπό την έννοια ότι βρισκόμουν μ’ έναν άνθρωπο που τα media με ήθελαν να έχω κόντρα, χωρίς εμείς να έχουμε δώσει δικαίωμα. Πέρασα πολύ ωραία στην εκπομπή”.
Παράλληλα, αναφέρει πως η κόντρα που ήθελαν τα media να υπάρχει μεταξύ των δυο γυναικών είχε να κάνει μόνο με την παρουσίαση της εκπομπής και όλοι ασχολήθηκαν με αυτό επειδή πουλούσε. Ενώ, σε αυτούς που την ήθελαν να δείχνει εμπάθεια κατά της Ελένης, όσον αφορά το διαζύγιό της, η Ελεονώρα απαντα: “Σταθήκαμε στο θέμα του διαζυγίου όχι γιατί μας αφορά καθεαυτό, αλλά γιατί πρόκειται για ένα πρωταγωνιστικό τηλεοπτικό πρόσωπο”.
Για τη σχέση της με τον σύντροφό της και τη δημοσιότητα που έχει πάρει, η γνωστή παροσιάστρια αναφέρει ότι ο αγαπημένος της απέχει από τη δημοσιότητα και είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την τηλεόραση και τον κόσμο της showbiz.

Ακόμη, για το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας, η Ελεονώρα εξομολογείται πως δεν σκέφτεται προς το παρόν το γάμο. “Δεν θέλω ακόμη να παντρευτώ. Με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε… Όταν αλλάξω γνώμη, θα το καταλάβουν όλοι”, λέει και προσθέτει: “Ποτέ δεν με ενδιέφερε να ντυθώ νύφη. Νυφούλα ντύνομαι και στις απόκριες”.
Τέλος, η ίδια αποκαλύπτει πως πιστεύει ότι ο συντροφός της θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός πατέρας όταν έρθει η ώρα. “Ο Γιάννης θα ήταν πολύ καλός πατέρας. Πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More