Ελ.Τσολάκη: Εξακολουθεί να βρίσκεται στην… κατάψυξη του Alpha!

Την… εποχή των παγετώνων έμελλε να ζήσει αυτό το Φθινόπωρο στον Alpha η Ελένη Τσολάκη. Βλέπετε, από εκεί που είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως οι του Alpha αποφάσισαν να την κρατήσουν στο δυναμικό τους και πως η ανατολή της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα την έβρισκε με δική της εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, αίφνης όλα “πάγωσαν”.

Ετσι, πέρασε και ο Σεπτέμβρης, πέρασε και ο Οκτώρβης, έφτασε και ο Νοέμβρης και ουδέν νεότερον έχουμε για το τι μέλλει γενέσθαι με το ψυχαγωγικό, life-style μαγκαζίνο που υποτίθεται πως θα παρουσίαζε η νεαρή παρουσιάστρια κάθε Σάββατο και Κυριακή,αμέσως μετά το “Μες την καλή χαρά”.

Αποτέλεσμα; Αυτές τις ημέρες είπα να κάνω μία σειρά από τηλέφωνα να δω τι παίζει τελικά με την Ελένη στην Κάντζα. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα μου είπε υψηλά ιστάμενο στέλεχος του καναλιού, η ιδέα για την συγκεκριμένη εκπομπή εξακολουθεί να υπάρχει στο προσκήνιο, μόνο που για την ωρα έχει πατηθεί το… pause!

“Η Ελένη όντως ενδιαφέρει το κανάλι, γι΄ αυτό και ανεξάρτητα με το αν βρίσκεται ή όχι στον αέρα με εκπομπή, εμείς έχουμε φροντίσει να ανανεώσουμε μαζί της την συνεργασία μας. Ερχεται κανονικά στο καναλι και δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως θέμα σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις που έχουμε μαζί της”, λέει ο άνθρωπος του Alpha στο TLIFE και συνεχίζει :

“Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η αλήθεια είναι πως όντως για την ώρα είναι κάτι που έχει “παγώσει” και αυτό όχι γιατί το μετανιώσαμε ή αναθεωρήσαμε, αλλά γιατί περιμένουμε να δούμε το που ακριβώς βρισκόμαστε με τον προυπολογισμό μας και με την διαφημιστική πίτα. Αν καταλήξουμε στο τι περιθώριο υπάρχει, η εκπομπή αμέσως θα πάρει μπροστά.”

– Δηλαδή είναι πιο πιθανό να την δούμε στον αέρα από το β΄μισό της σεζόν; Από Φλεβάρη και μετά;
– Μπορεί, μπορεί όμως αν τα καταφέρουμε να είναι στον αέρα και τον επόμενο μήνα. Θα δείξει…

Read More

And More