“Ελα στη θέση μου”: Μία απιστία βάζει… μπουρλότο σε όλη τη σειρά!

Τα ευτράπελα συνεχίζονται στα προσεχή επεισόδια της κωμωδίας του Alpha «Ελα στη θέση μου» (καθημερινά στις 8.00 μ.μ.). Η Ρενάτα κάνει προσπάθειες να βρει τον Βλάση για να μιλήσουν μετά από τον τελευταίο τους καβγά, ενώ ο Βλάσης βρίσκεται στο σπίτι της Φαίης. Ο πειρασμός για τον Βλάση είναι μεγάλος και υποκύπτει στις προτάσεις της κοπέλας.

Την επόμενη μέρα της στέλνει λουλούδια. Η Ρενάτα μετά το «ατύχημα» του Βλάση βρίσκει στην τσέπη του κάτι που τη βάζει σε υποψίες… Ετσι κάνει μια έρευνα σε βάθος για να τον ξεσκεπάσει αλλά σε πρώτη φάση εκείνος αποδεικνύεται αθώος… Η Ρενάτα πάει να απολογηθεί στον Βλάση, νιώθοντας άσχημα για τις υποψίες της, αλλά εκείνος άθελά του κάνει ένα μοιραίο λάθος.

Ο Βλάσης προδίδεται μόνος του σχετικά με τα λουλούδια που έστειλε στη Φαίη και η Ρενάτα γίνεται έξαλλη ζητώντας του εξηγήσεις. Ο Βλάσης αποφεύγει ν’ απαντήσει αλλά η Ρενάτα ξέρει κι άλλο μονοπάτι… Ο Δαμιανός θυμώνει και τσακώνεται με τη Φαίη για τον ίδιο λόγο. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι η αγαπημένη του τον απάτησε με τον Βλάση. Ο Αχιλλέας βλέπει τον καβγά της Ρενάτας με τον Βλάση και αναστατώνεται.

Προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά η Ρενάτα έχει άλλα στο κεφάλι της. Θέλει να μάθει την αλήθεια. Τελικά, η Ρενάτα ανακαλύπτει την απιστία του Βλάση και καταρρέει. Η Ρενάτα αρνείται να ακούσει τον Βλάση και ζητά από την Ισμήνη να του επιστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Ο Βλάσης πηγαίνει να βρει τη Ρενάτα, αλλά ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να τον εμποδίσει και τα αίματα ανάβουν. Η Φαίη ψάχνει νέους τρόπους να ελέγξει την εταιρεία, και για κακή τύχη του Βλάση, ίσως βρήκε έναν…

Μετά την επιβεβαίωση της απιστίας η Ρενάτα χάνει τις αισθήσεις της. Ο Λεωνίδας που παρακολουθεί το συμβάν αποδίδει τη λιποθυμία της κοπέλας σε… εγκυμοσύνη και ειδοποιεί για τα χαρμόσυνα νέα την Αιμιλία. Ετσι η κατάσταση και πάλι περιπλέκεται…

Read More

And More