“Έλα στη θέση μου”: Νέα σεζόν, νέα βάσανα για την οικογένεια “Σοφοκλέους”!

Νέα σεζόν, νέα βάσανα για την οικογένεια Σοφοκλέους! Η αγαπημένη καθημερινή κωμική σειρά, «Έλα στη Θέση μου» επιστρέφει στον Alpha από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, κλασικά στις 8.00 το βράδυ.

Φέτος, η πανίσχυρη Αιμιλία και οι γιοι της, Βλάσης και Αχιλλέας, βρίσκονται πλέον σεμειονεκτική θέση, αφού η Sofo Express International έχει περάσει στα χέρια του Δαμιανού,της Φαίης και της Σύλβιας. Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, έρχεται απ’ «έξω», και ακούει στο όνομα Μένη Σουλτς (Ναταλία Δραγούμη). Η σκληρή Ελληνογερμανίδα με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ένα κρυμμένο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους και φέρνει μαζί της ένα «τσουνάμι» εξελίξεων και ανατροπών.

Όσο άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την επαγγελματική ζωή των ηρώων, άλλο τόσο ταραχώδης είναι και η προσωπική τους ζωή. Τι θα γίνει με τις διαλυμένες σχέσειςτων Βλάση – Φαίης και Αχιλλέα – Ρενάτας; Θα τα βρουν μεταξύ τους; Θα προσπαθήσουννα λύσουν τις διαφορές τους; Κανείς δεν ξέρει. Ειδικά όταν, στην ήδη εκρηκτική εξίσωση, μπαίνουν η Βασιλίνα (Αναστασία Παντούση) και ο Γιαν (Ορέστης Καρύδας), τα δύο παιδιά της Μένης Σουλτς.

Η τράπουλα, για όλους και για όλα, ανακατεύεται ξανά και κανείς δεν ξέρει το φύλλο που θα τραβήξει!

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Άνδρη Θεοδότου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου, Αναστάσης Κολοβός, Πάνος Σταθακόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Εύα Δαελή, Νικόλας Απέργης, Καλή Δάβρη, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Αγγέλη κ.α.

Στο ρόλο της Αιμιλίας, η Μαρία Φιλίππου

Στο ρόλο του Λεωνίδα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

Read More

And More