Έλαβε λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το νεκρό συζυγό της!

Όλες ενθουσιαζόμαστε με τα λουλούδια αλλά η Shelly Golay είχε ένα λόγο παραπάνω, αφού ο συζυγός της πέθανε πριν από οχτώ μήνες και είχε φροντίσει να λάβει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα την ημέρα των ερωτευμένων.

Η 52χρονη έμεινε έκπληκτη όταν έλαβε τα λουλούδια από τον σύζυγό της, Jim Goaly, που έχασε την ζωή του στα 53 του χρόνια από όγκο στον εγκέφαλο. Πριν πεθάνει έκανε σχέδια και φρόντισε να της θυμίσει και πάλι πόσο πολύ την αγαπάει! O Jim πέθανε το 2014 αλλά έκανε συμφωνία να λαμβάνει η σύζυγός του ένα μπουκέτο με λουλούδια κάθε 14 Φεβρουαρίου για το υπόλοιπο της ζωής της.

Όταν έλαβε το πρώτο μπουκέτο, δυο μέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκε ένα σημείωμα που έλεγε: “Happy Valentines Day, γλυκιά μου. Μείνε δυνατή! Για πάντα δικός σου, με αγάπη Jim.” Στην αρχή πίστευε πως όλα αυτό το είχαν οργανώσει τα παιδιά τους.

/

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο ανθοπωλείο και της είπαν πως τα λουλούδια ήταν όντως από τον σύζυγό της και πως αυτό ήταν το πρώτο από όλα τα μπουκέτα. Είναι κάτι που συμβαίνει στις ταινίες, σχολίασε υπάλληλος του ανθοπωλείου.
Μας θυμίζει άλλωστε το P.S I love you.

H σύζυγός του Shely σχολίασε: “Ήταν ένα υπέροχος άνδρας και μπορούσε ν’ αγαπήσει δίχως όρια. Ακόμη και μετά τον θάνατό του είναι καταπληκτικός.”

Read More

And More