Ελεάνα Παπαϊωάννου: Ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη! Ποιος είναι ο εκλεκτός

Είναι τρία χρόνια ζευγάρι, και παρά τις δυσκολίες που πέρασαν (λόγω απόστασης κυρίως) η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο σύντροφός της και μπασκετμπολίστα του Απόλλων Πατρών Δημήτρης Βεργίνης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, το τελευταίο διάστημα τα παράτησε όλα και ζει μόνιμα στην Πάτρα με τον καλό της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η τραγουδίστρια και ο άσος του μπάσκετ δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, αλλά έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Όπως αναφέρουν, μάλιστα και άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους είναι πολλοί ερωτευμένοι και ήθελαν από καιρό να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι το ζευγάρι πέρασε δυσκολίες λόγω απόστασης, αφού ο Δημήτρης ήταν αρκετό καιρό μακριά από την καλή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ώσπου η Ελεάννα πήρε την απόφαση να τα αφήσει όλα και να πάει να ζήσει κοντά του – κάνοντας φυσικά κάποιες guest εμφανίσεις σε Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις!

Read More

And More