Ελεάνα Βλάχου για τον σύζυγό της, Απόστολο Τζιτζικώστα: «Εκείνος θέλει να κάνουμε τρίτο παιδί, εγώ όχι»

Η Ελεάνα Βλάχου αποτελεί µία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές συζύγους πολιτικών. Η γνωστή επιχειρηματίας και σύζυγος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μίλησε στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και τη Σάσα Σταμάτη για τη σαρωτική νίκη του άντρα της αλλά και την προσωπική ζωή τους.

Πώς αισθάνεστε που ο σύζυγός σας σάρωσε στις περιφερειακές εκλογές και εκλέχτηκε για τρίτη φορά περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, µε ποσοστό άνω του 60%;

Είμαι χαρούμενη, αλλά πάντα µε μέτρο, γιατί όλα αυτά τα αξιώματα είναι παροδικά στη ζωή. Είμαι, όμως, και πολύ συγκινημένη από την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο Απόστολος είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, συνεχίζει να δουλεύει για το καλό του τόπου και αυτό οι συμπολίτες µας του το αναγνώρισαν για ακόμη µία φορά. Τον θαυμάζω και είμαι πολύ περήφανη για εκείνον. Είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα. Τον ενθαρρύνω και τον υποστηρίζω.

Τι θαυμάζετε περισσότερο σε εκείνον;

Μου αρέσει ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά του. ∆εν επαναπαύεται ποτέ. Είναι συνέχεια σε εγρήγορση και πάντα δίπλα στον άνθρωπο.

Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι, σε μια κοινή παρέα. Εκείνο το βράδυ μιλήσαμε πολλή ώρα. Την επόμενη ημέρα µου έστειλε μήνυμα στα social και από εκεί ξεκίνησε το ειδύλλιο.

Πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Ήμασταν σε ταξίδι και, μόλις τελειώσαμε το φαγητό στο εστιατόριο, εμφάνισε το δαχτυλίδι και µε ρώτησε: «Τελικά, θα µε παντρευτείς;». Του είπα «ναι», τον αγκάλιασα και τον φίλησα. ∆εν το περίμενα, το είχε ετοιμάσει χωρίς να υποψιαστώ κάτι και γι’ αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη. Συζούσαμε ήδη, ήξερα ότι είναι ο άντρας που θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν περίμενα την πρόταση γάμου.

Θέλετε να κάνετε τρίτο παιδάκι;

Ο Απόστολος θέλει τρίτο παιδί. Εγώ όχι (γέλια). Είναι τρία αδέλφια και αυτοί, οπότε θα ήθελε το ίδιο και για τη δική µας οικογένεια.

Υπήρχε στη ζωή σας κάποια δύσκολη στιγµή;

Ο θάνατος του πατέρα µου. Πέθανε σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο, ενώ ήμουν πέντε μηνών έγκυος στον γιο µου, τον Γιώργο. Πάλεψε πέντε χρόνια και, ενώ ως οικογένεια ήμασταν προετοιμασμένοι, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Τελικά, ποτέ δεν είσαι έτοιμος όταν έρχεται εκείνη η στιγμή.

Read More

And More