Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα περίμενα όλα, ακόμα και το τέλος»

Η Χριστίνα Βραχάλη και η Ελεάνα Βραχάλη παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγος.

Η δημοσιογράφος και η γνωστή στιχουργός μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, ενώ η Ελεάνα Βραχάλη αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγεία της, όταν έμαθε πως είχε σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω. Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος. Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος», είπε αρχικά Ελεάνα Βραχάλη.

Και συνέχισε: «Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια. Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το metoo ήταν το «Τώρα μιλάω εγώ».

Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης. Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική», είπε η Ελεάνα Βραχάλη.

Read More

And More