Ελεάννα Βλάχου: Εντυπωσιακή και low profile εμφάνιση στην ομιλία του συζύγου της Απ. Τζιτζικώστα

Το δικό του προεκλογικό αγώνα για πρόεδρος της ΝΔ δίνει αυτές τις μέρες ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχου. Η grande dame από το Βορρά, που κάνει τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν φωτιά σε κάθε της εμφάνιση πλάι στον άντρα της, υιοθετεί τώρα πια ένα low profile και στηρίζει σιωπηλά τον άντρα της.
Στην ομιλία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ , ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Freddo, την απαθανάτισε ανανεωμένη και με διαφορετικό look. Η Ελεάννα Βλάχου άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά (σε πιο σκούρο), επέλεξε ένα κλασικό -αλλά πάντα σικ- ντύσιμο και απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Βλέπεις, η όμορφη κυρία από το Βορρά “εκπαιδεύτηκε” τις τελευταίες εβδομάδες, ώστε να έχει μια πιο χαμηλών τόνων εμφάνιση στο πλάι του συζύγου της.
Έτσι, στην ομιλία του, δεν μπήκαν καν μαζί στην αίθουσα, τον ακολουθούσε λίγα μέτρα πιο πίσω, ήταν ιδιαίτερα συνεσταλμένη και είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν λίγο αμήχανη και ενώ αρχικά κάθισε στα δεξιά της αίθουσας, αργότερα μετακινήθηκε στο κέντρο.

Στο τέλος της ομιλίας, πάντως, χειροκρότησε τον καλό της και προσπάθησε να σταθεί διακριτικά σε κάποια απόσταση από εκείνον.

Read More

And More