Έλεγε στους γιατρούς ότι είναι έγκυος και της έλεγαν πως περνά εμμηνόπαυση!

Η Ανίτα Αρόρα, 46 ετών που ζεί στο νότιο Λονδίνο, πήγε επανηλλειμένα στους γιατρούς και τους έλεγε οτι υποψιάζεται πως είναι έγκυος, όμως εκείνοι την καθησύχαζαν λέγοντάς της οτι απλά είναι στην εμμηνόπαυση.

Ο Μάθιου τελικά γεννήθηκε αφού κινδύνευσε όχι μόνο η ζωή του αλλά και της μητέρας του την ημέρα των Χριστουγέννων, δυο μερες δηλαδή αφότου επιβεβαιώθηκε οτι είναι έγκυος.

Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρο κατά 2 μήνες και θα δεν θα είχε επιβιώσει αν δεν είχε γίνει καισαρική αφού υπήρχε πρόβλημα με τον πλακούντα.

“Τους είπα πριν από 5 μήνες οτι νόμιζα πως είμαι έγκυος. Η περίοδός μου είχε σταματήσει και έπαιρνα βάρος. Τους ρώτησα αν είναι πιθανόν να είμαι έγκυος και μου απάντησαν οτι περνάω εμμηνόπαυση”.

Ποτέ ο γυναικολόγος της δεν της έκανε τεστ εγκυμοσύνης και εκείνη τον εμπιστεύτηκε παρά τους πόνους στο στομάχι και το βάρος που έπαιρνε συνέχεια.

Πήγε και στο νοσοκομείο και τη έκαναν και υπέρηχο αλλά δεν είδαν τίποτα!

Αντίθετα της είπαν να κάνει δίαιτα και να πάρει ασβέστιο.

Της έδωσαν και παυσίπονα για όταν αισθανόταν πόνους στην κοιλιά ή το στομάχι, φάρμακο που απαγορεύεται να παίρνουν οι έγκυες.

Ηταν προπαραμονή Χριστουγέννων όταν το ένστικτό της την οδήγησε πάλι στον γυναικολόγο. “Κάθησα στον καναπέ και ένιωσα την κοιλιά μου να κινείται. Αυτό ήταν. Πίεσα τον γιατρό να μου κάνει άλλον έναν υπέρηχο. ‘Επαθε σοκ όταν είδε το αποτέλεσμα”.

Τώρα η γυναίκα ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσων έθεσαν σε κίνδυνο και εκείνη και το μωρό της.

Read More

And More