Έλεν ντε Τζένερις: Mιλά για το πως βίωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊο

Στην εκπομπή της επέστρεψε και πάλι η Έλεν ντε Τζενέρις μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και μοιράστηκε την εμπειρία της με το τηλεοπτικό κοινό που την παραολουθεί. Η παρουσιάστρια που νόσησε από covid στις 10 Δεκεμβρίου αρχικά είπε πως είναι καλά καθώς έχει αναρρώσει πλήρως.

Μιλώντας για τη δική της εμπειρία είπε πως δεν είχε τα τυπικά και συνήθη συμπτώματα που ταλαιπωρούν τους περισσότερους που νοσούν: «Δεν είχα πυρετό, πονοκέφαλο και δεν έχασα την αίσθηση τη γεύσης», ενώ αστειευόμενη είπε πως όλη μέρα φορούσε Crocs με κάλτσες.

Μιλώντας για το πώς πληροφορήθηκε ότι έχει κορωνοϊό λέει: «Καθώς έφτιαχνα τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου για να βγω στο σόου με ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό και τότε όλοι “άρχισαν να τρέχουν”» είπε και συνέχισε αναφέροντας τα συμπτώματα που είχε, «Τις τρεις πρώτες μέρες κοιμόμουν 16 ώρες την ημέρα και είχα έναν πόνο στην πλάτη και μιλώντας και με άλλους ανθρώπους μου είπαν ότι ο πόνος στην πλάτη όντως είναι μέσα στα συμπτώματα».

Η ίδια ανέφερε πως αισθάνεται πολύ τυχερή και ευλογημένη που το πέρασε χαλαρά ενώ ακόμα έχει την απορία από πού μπορεί να κόλλησε: «Φοράω μάσκα, πλένω τα χέρια μου, έγλειψα μόνο τρία ή τέσσερα πόμολα πόρτας, οπότε είναι μυστήριο για μένα πώς μου συνέβη αυτό» αστειεύτηκε στέλνοντας μήνυμα προς όλους αυτούς που εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τον ιό. «Η καρδιά μου είναι μαζί με όλους αυτούς, όπως πάντα. Ελπίζω ότι αυτή η εκπομπή να σας δώσει λίγη χαρά και να φωτίσει τη μέρα σας».

Read More

And More